Macaw.nl/Events/Workshops/Power BI Dashboard in a Day

Power BI Dashboard in a Day

Hands on aan de slag met Power BI. Bouw tijdens deze workshop in één dag je eigen dashboard en verbeter je skills. Leer alles over rapportages en dashboards die jouw organisatie helpen de juiste zakelijke beslissingen te maken.

power bi dashboard in a day

In het huidige economische klimaat zijn de verwachtingen omtrent data groot. Er wordt van ons verwacht dat we de bedrijfsresultaten verbeteren door data op een efficiënte, nauwkeurige en effectieve manier in te zetten, zodat we de juiste zakelijke beslissingen kunnen nemen. Hoe pak je dit aan?

Met de technologie van Power BI maak je gemakkelijk bedrijfsanalyses die een eenduidig beeld geven van je data. Monitor en controleer realtime informatie met custom dashboards, creëer rijke interactieve dashboards, en krijg vanaf ieder device en op ieder moment toegang tot je data.

Ervaar de technologie van Power BI nu zelf tijdens de Dashboard in a Day workshop van Microsoft en Macaw. Leer in een dag hoe je data op een slimme en mooi gepresenteerde wijze kunt analyseren. Maak impact met data en ontdek of Power BI voldoet aan de eisen van jouw organisatie op het gebied van datavisualisatie en -analyse. De focus van deze dag ligt op het ontwikkelen van praktische rapportages en dashboards.

Learnings

Na deze workshop weet je hoe je:

 • Data uit verschillende bronnen verbindt, importeert en transformeert.
 • Bedrijfsregels en KPI’s definieert.
 • Gegevens verkent met krachtige visualisatietools.
 • Verbluffende rapporten bouwt.
 • Dashboards deelt met verschillende teams, stakeholders en externen. 

Data

 • Inschrijven voor de Dashboard in a Day in maart spoedig mogelijk! Reserveer al vast jouw plek via contact@macaw.nl.

Locatie

 • Bij ons op kantoor, in Hoofddorp.

  Heb je een vraag?

  Heb je een vraag over de workshop of beschikbare data? Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
  Macaw | Digitale Partner

  Your guide in the Era of AI

  Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

  Contact