Macaw.nl/Events/Workshops/Microsoft & Macaw: Data Modernization In A Day

Microsoft & Macaw: Data Modernization In A Day

In één dag een beeld van je dataplatform-architectuur en een roadmap naar een Smart Data Platform in Microsoft Azure? Daar helpen we je mee tijdens de Data Modernization in a Day workshop. Lees hier meer en vraag jouw workshop aan.

data modernization

Uitdaging

Organisaties die meer en meer data-gedreven gaan werken, lopen op een gegeven moment tegen de grenzen van hun dataplatform aan. Een Smart Data Platform is de logische next step die jouw organisatie talloze extra mogelijkheden biedt om nóg meer uit je data te halen en voor te sorteren op toekomstig gebruik van bijvoorbeeld Artificial Intelligence.

Leerdoel

Tijdens deze 1 op 1 workshop wordt duidelijk welke stappen er precies nodig zijn om je dataplatform-architectuur toekomstbestendig te maken.

Inhoud workshop

De workshop Data Modernization in a Day bestaat uit drie onderdelen:

  • Een presentatie, waarin we samen met jou de best practices rondom de inrichting van een Smart Data Platform en de onderliggende Azure-architectuur doornemen.
  • Een whiteboardsessie, waarin we je huidige dataplatform-architectuur in kaart brengen en een beeld schetsen van een transitie richting een Smart Data Platform.
  • Het concreet vormgeven van een roadmap en een actieplan om binnen afzienbare tijd met het Smart Data Platform in Microsoft Azure aan de slag te kunnen.

Resultaat

Je krijgt niet alleen een helder beeld van je huidige dataplatform-architectuur. We vormen ook een roadmap en actieplan: wat  moet er precies gebeuren om ervoor te zorgen dat je dataplatform toekomstbestendig is?

Praktische zaken

Voor wie: Data lead, Database Architect, IT Manager
Kosten: op aanvraag

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@macaw.nl.

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van de Microsft Azure Cloud? Kijk dan ook eens naar onze specifieke Azure Workshops.

Online

Vraag nu de workshop aan en ga aan de slag met je eigen roadmap en actieplan.

Aanvragen
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact