Partners

 • Microsoft

  Microsoft is ’s werelds grootste softwareproducent en onder andere bekend van Windows en Microsoft Office. Macaw kan als Microsoft Partner vrijwel alle Microsoft-oplossingen aanbieden, met uitgebreide technische ondersteuning. Macaw is meervoudig Gold Partner van Microsoft.

 • Sitecore

  Sitecore stelt merken in staat om contextuele, gepersonaliseerde, relevante ervaringen te bieden die onmiddellijk leiden tot resultaat. Sitecore heeft Macaw benoemd tot Sitecore Platinum Implementation Partner. Macaw heeft daarmee de hoogst mogelijke partnerstatus behaald. Hiermee erkent Sitecore de expertise van Macaw op het gebied van digitale marketing, e-commerce, marketing automation en marketing intelligence.

 • skybow

  Als uw bedrijf SharePoint alleen gebruikt voor het delen van bestanden, dan laat u kansen liggen met betrekking tot de functionaliteiten. Maar het implementeren van die functionaliteiten kan uitdagend zijn. Daar kan skybow bij helpen. Zij geloven dat bedrijfsrendement en organisatie een geweldige gebruikerservaring moeten hebben die iedereen kan opbouwen, en die groeit en verandert wanneer uw klanten groeien en veranderen.

 • Aviva Solutions

  Aviva Solutions gevestigd in Koudekerk aan den Rijn en Eindhoven is een full service internetbureau voor digitale oplossingen op basis van Microsoft technologie. Specifiek voor Sitecore Commerce heeft Aviva Solutions Mercury E-commerce ontwikkeld om de ontwikkelkosten en implementatietijd van Sitecore Commerce projecten te verkorten.

 • Barracuda

  Er wordt steeds vaker geprobeerd misbruik te maken van de mogelijkheden op internet. Veiligheid is voor organisaties daarom een steeds belangrijker onderwerp. Met de producten en diensten van Barracuda kan dit uw omgeving adequaat beveiligen. Door het implementeren Firewalls, spam- virus- en webfilters, SSL VPN, enzovoort, is uw omgeving beschermd.

 • Valueblue

  ValueBlue is zowel Microsoft gold cloud platform partner als Microsoft gold datacenter partner. Deze competenties geven aan dat ValueBlue specialist is op zowel cloud platform solutions, als datacenter (infrastructuur) solutions.

 • Xamarin

  Xamarin is de standaard voor enterprise mobile development. Geen ander platform stelt organisaties zo in staat om alle grote devices op iOs, Android, Mac en Windows te bereiken met 100% native apps vanuit één codebasis. Met Xamarin wordt mobile app development in C# gestandaardiseerd voor organisaties, delen zij 75% source code over platforms, en benutten zij de voordelen van bestaande vaardigheden, teams, tools en code om snel geweldige apps met een breed bereik op te leveren. Xamarin wordt door meer dan 100 Fortune 500 bedrijven in 120 landen gebruikt, en heeft meer dan een miljoen unieke developer downloads.

 • Transform Data

  Transform Data is reseller en implementatie partner van innovatieve en bewezen software producten. Zij ondersteunen organisaties bij het transformeren, verhogen van productiviteit en kosten besparen. Door de organisatie en hun gebruikers centraal te stellen wordt verzekerd dat de transformatie en nieuwe business modellen ook door hen worden geadopteerd.

 • Nintex

  Nintex maakt eenvoudig te gebruiken software voor het automatiseren van workflows en formulieren in Office 365, SharePoint en Nintex Workflow Cloud. Macaw is al vele jaren Certified Nintex Partner en kan uw organisatie helpen met de implementatie van Nintex oplossingen en de aanschaf en het onderhoud van Nintex licenties.

 • CEProNL

  Macaw is Gold Sponsor van CEProNL. De CEProNL Community richt zich op het samenbrengen van Dynamics 365 Customer Engagement Professionals in Nederland. Iedereen die zich professioneel bezig houdt met Dynamics 365 Customer Engagement is welkom om zich aan te sluiten. Het maakt daarbij niet uit of je consultant of zelfstandige bent, of als Power User werkt bij een eindgebruiker.