We love challenges. Dat is ons motto.
Al 25 jaar creëren meer dan 250 medewerkers vooruitstrevende technologische oplossingen vanuit onze kantoren in Nederland en Litouwen. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een full service digitale partner. We zijn vereerd ons meervoudig Microsoft Gold Partner en Sitecore Platinum Partner te mogen noemen en we zijn trots op al onze awards.

Wat de uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. Dit doen we door out of the box te denken en meerdere invalshoeken, zoals strategie, data, marketing en sales te combineren. En we doen meer dan het implementeren van de technologie, we zorgen ook voor adoptie van onze oplossing. Alleen zo dragen we echt bij aan jouw succes.

Het uitvoeren van de uitdagingen doen we aan de hand van vijf kernwaarden:

 • Excellent
  Wij staan voor kwaliteit en zijn trots op ons vakmanschap. Onze kennis en kunde is van het hoogste niveau, we werken met top notch technology en hebben de beste mensen in huis, met de drive elke dag nog beter te worden. Hiermee leveren we onderscheidende oplossingen met het succes van onze klant als uitgangspunt.
 • Innovatief
  Onze aanpak is altijd gebaseerd op de nieuwste business en technologie inzichten. We zien kansen, lopen voorop, aarzelen niet om nieuwe dingen uit te proberen èn we delen onze kennis graag met anderen. Alles met het doel om onze klanten en onszelf op voorsprong te zetten.
 • Eigenaarschap
  Wij nemen verantwoordelijkheid voor het resultaat, zijn betrokken bij onze omgeving en hebben plezier in wat we doen. Samen met collega’s en klanten doen wij er alles aan om van iedere uitdaging een succes te maken.
 • Gepassioneerd
  Het succes van onze klanten, Macaw, onze collega’s en onszelf geeft ons energie. Dat zie je terug in onze aanpak, hetgeen we creëren en de wijze waarop we samenwerken. We hebben liefde voor ons vak en gaan altijd voor resultaat.
 • Oprecht
  Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen, waarin we met een positieve intentie denken en handelen. Wij communiceren eerlijk, transparant en praten mét elkaar. Wij waarderen en respecteren diversiteit, andermans mening en feedback.  

 

What's your challenge?

Macaw. Challenge Accepted.