Macaw helpt bedrijven bij het binnenhalen, bedienen en behouden van klanten. Hiervoor combineren wij sinds 1994 de beste mensen, specifieke marktkennis en de beste technologie op basis van Microsoft en Sitecore. Dit stelt ons in staat om jou de best-in-class digitale oplossingen te leveren die je nodig hebt om succesvol te zijn.
Dankzij digitalisering hebben klanten meer invloed op de bedrijfsstrategie dan ooit tevoren. Voor veel bedrijven is digitale technologie hierbij de cruciale succesfactor. Daarom zijn onze diensten ontwikkeld rond de beleving van jouw klanten en het optimaal benutten van de inzet en expertise van je medewerkers, zodat zij de klant optimaal kunnen bedienen.

In onze visie richten succesvolle bedrijven zich op drie strategische onderwerpen:

 • Customer Experience, de manier waarop klanten de dienstverlening ervaren. Daarbij gaat het om alle ervaringen gedurende de gehele customer journey.
 • Employee Empowerment, dit is bepalend voor de manier waarop medewerkers in staat zijn klanten te bedienen. Hiervoor zijn cultuur, de werkomgeving en de technologie die ter beschikking gesteld wordt van cruciaal belang voor succes.
 • Optimize IT Operations, een veilige en schaalbare omgeving waarin relevante en moderne tools werknemers in staat stellen om hun werk gedaan te krijgen.

Het Macaw digital business solutions portfolio bevat de volgende diensten:

 1. Digital Marketing & Commerce
 2. Data & ArtificaI Intelligence
 3. Smart Collaboration
 4. Business Applications

Het uitvoeren van de uitdagingen doen we aan de hand van vijf kernwaarden:

 • Excellent
  Wij staan voor kwaliteit en zijn trots op ons vakmanschap. Onze kennis en kunde is van het hoogste niveau, we werken met top notch technology en hebben de beste mensen in huis, met de drive elke dag nog beter te worden. Hiermee leveren we onderscheidende oplossingen met het succes van onze klant als uitgangspunt.
 • Innovatief
  Onze aanpak is altijd gebaseerd op de nieuwste business en technologie inzichten. We zien kansen, lopen voorop, aarzelen niet om nieuwe dingen uit te proberen èn we delen onze kennis graag met anderen. Alles met het doel om onze klanten en onszelf op voorsprong te zetten.
 • Eigenaarschap
  Wij nemen verantwoordelijkheid voor het resultaat, zijn betrokken bij onze omgeving en hebben plezier in wat we doen. Samen met collega’s en klanten doen wij er alles aan om van iedere uitdaging een succes te maken.
 • Gepassioneerd
  Het succes van onze klanten, Macaw, onze collega’s en onszelf geeft ons energie. Dat zie je terug in onze aanpak, hetgeen we creëren en de wijze waarop we samenwerken. We hebben liefde voor ons vak en gaan altijd voor resultaat.
 • Oprecht
  Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen, waarin we met een positieve intentie denken en handelen. Wij communiceren eerlijk, transparant en praten mét elkaar. Wij waarderen en respecteren diversiteit, andermans mening en feedback.  

 

What's your challenge?

Macaw. Challenge Accepted.