Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw ontvangt Cloud Security advanced specialization

Macaw ontvangt Cloud Security advanced specialization

cloud specialization
Microsoft introduceerde in 2021 een label waarmee klanten gemakkelijk een gespecialiseerde en vertrouwde partner in het Microsoft-ecosysteem kunnen identificeren, en partners hun expertise en unieke competenties kunnen tonen. Deze zogenaamde ‘advanced specializations’ bekrachtigen de bekwaamheid van een partner om gespecialiseerde diensten en ondersteuning te leveren volgens de hoogste technische eisen van Microsoft.

Als een toegewijde en gespecialiseerde Microsoft-partner zijn we direct na de introductie van de advanced specializations gestart met de kwalificatieprocessen. Alleen partners die voldoen aan de strenge criteria op het gebied van klantsucces en gekwalificeerd personeel, en die een externe audit of een examen succesvol afronden, ontvangen een advanced specialization. Deze status wordt getoond in het zakelijke profiel van de partner in de Microsoft-partner directory.

Cloud Security

Net voordat de lente van 2022 startte, ontvingen we van Microsoft het geweldige nieuws dat we de advanced specialization voor de Security Gold Competency toegekend hebben gekregen. Het is een erkenning van onze diepgaande technische kennis, ervaring met het implementeren van beveiligingsoplossingen in Microsoft Azure, hybride en multi-cloudomgevingen. Onze vakkennis werd getoetst aan de hand van klantreferenties en Microsoft-examens, zodat klanten verzekerd zijn van een succesvolle implementatie en van goed beheer van de workloads.

Meer risico’s en dreigingen

Klanten worden vandaag de dag onderworpen aan tal van uitdagingen en complexiteiten. En naarmate het gebruik van clouddiensten blijft toenemen, blijven cyberrisico’s en -bedreigingen zich verder ontwikkelen.

  • Zo was er alleen al in het afgelopen jaar een toename van 27 procent in cloud- en SaaS-bedreigingen.
  • 52% van de klanten noemt bezorgdheid over gegevensbeveiliging als een belemmering voor clouduitbreiding.
  • Aanvallen komen vaker voor, zijn geavanceerder en kostbaarder dan ooit tevoren, en het is waarschijnlijk dat deze trend zich zal voortzetten.

“Klanten hebben behoefte aan een ervaren en gespecialiseerde partner die kan helpen bij de meest moeilijke en veeleisende vragen en projecten waarbij het hoogste niveau van kennis, ervaring en verantwoordelijkheid gevraagd wordt en die heeft aangetoond succesvol te zijn”, aldus Michel Heijman, Head of Technology bij Macaw. “Ik vind het geweldig om tot die selecte groep wereldwijd te behoren, en ben erg trots op onze teams die zeven advanced specializations hebben bemachtigd. Onze wederzijdse interesse en passie in technologie, onze toewijding om samen klanten succesvol te maken en de drive om net dat stapje verder te gaan, blijven onderscheidend en krachtig.”

Strategische Partners in Digital Transformation

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. 

Lees meer
Macaw | Digitale Partner

Jouw gids in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact