Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw genomineerd voor Sitecore EMEA Partner of the Year Award

Macaw genomineerd voor Sitecore EMEA Partner of the Year Award

Sitecore Platinum Partner een van de vijf kanshebbers op de prestigieuze award.

macaw sitecore partner of the year

Sitecore zet dit jaar zijn solution partners in het zonnetje met de Sitecore Partner Awards omdat ze een centrale rol vervullen in het succes van de toonaangevende leverancier van Digital Experience Platforms. De Sitecore Partners Awards zijn een erkenning voor de uitzonderlijke prestaties van de solution partners, doordat ze een belangrijke extra stap zetten en extra tijd en energie steken in het behouden en uitbreiden van de kennis en vaardigheden van het Sitecore-portfolio. Deze kennis brengen ze bovendien in de praktijk en ze realiseren de wensen, behoeften en ambities van klanten.  

Uitmuntende productexpertise 

Partners die de Sitecore-oplossingen zodanig inzetten dat de waarde en functionaliteiten gemaximaliseerd worden, die de expertise bieden om een onderscheidende digitale strategie te realiseren en die organisaties bovendien helpen succesvol te zijn in de digitale wereld maken kans op de award. In de beoordeling worden onder meer zaken als de gezamenlijke go-to-market benadering, het leveren en inzetten van de oplossing en de kwaliteit van de kennis en vaardigheden meegenomen. 

Categorieën 

De awards worden in drie categorieën uitgereikt:  

  1. Sitecore’s Partner of the Year
  2. Excellence in Solution Delivery 
  3. Excellence in Solution Product Expertise

Macaw nominatie 

Macaw is genomineerd voor de Partner of the Year Award in de EMEA-regio. Als Sitecore Platinum Partner zijn we een van de vijf genomineerden in deze regio.  

“Wij zijn erg blij met deze nominatie omdat het een bevestiging is van onze succesvolle samenwerking met Sitecore.  Een waarin we met geavanceerde technologische oplossingen echt business impact voor onze klanten creëren”, aldus William van der Pijl, CEO van Macaw.  

eNewsletter

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.

Ontvang de eNewsletter
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact