Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macawers nemen deel aan Azure Synapse Technical Boot Camp

Macawers nemen deel aan Azure Synapse Technical Boot Camp

Vier Macawers namen deel aan het ‘Azure Synapse Technical Boot Camp’ – en lieten zich inspireren, leerden veel en ontwikkelden hun talenten. We love challenges!

werken bij macaw
Vier Macawers namen deel aan het ‘Azure Synapse Technical Boot Camp’ – en dit is precies wat er gebeurde: ze raakten geïnspireerd, wisselden hun kennis uit met andere experts en hadden plezier. Na afloop van het vierdaagse programma afgelopen vrijdag horen we enkel positieve geluiden. Samen met andere professionals op het gebied van cloudtechnologie namen ze deel aan praktijkgerichte trainingen, discussieerden ze over verschillende Azure-onderwerpen en daagden ze elkaar uit in PoC-challenges.

Microsoft Azure Synapse

Azure Synapse, het cloud data warehouse platform van Microsoft, is nog steeds in ‘preview’ en onze eigen Azure Data & Analytics Architect, Henko Kors, was nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Synapse. Bekijk deze video om meer te weten te komen over zijn deelname. Als Microsoft Gold Partner zien we grote kansen in Azure om onze klanten succesvol te maken, maar het trekt ook nieuwe talenten aan.

Talentmanagement

Een van deze talenten is Thomas van Bilsen. Op 1 september is hij bij ons gestart omdat hij in een dynamisch en innovatief bedrijf wilde werken dat zich richt op Microsoft Azure. Hij was verrast dat hij in zijn eerste maand meteen de kans kreeg om deel te nemen aan de bootcamp. Het was voor hem het bewijs dat Macaw veel waarde hecht aan zijn mensen en aan het verder ontwikkelen van talenten. Niet voor niets staat Macaw op de 7e plaats van de laatste Great Place to Work-ranking!

Naast Thomas heeft ook Rick van der Horst van het Nederlandse team, en Miroslav Sugalskij en Aleksandras Mandyc van het Litouwse kantoor de bootcamp succesvol afgerond. Gefeliciteerd jongens! Ben je ook op zoek naar een nieuwe uitdaging, een dynamisch en innovatief bedrijf en een inspirerend team – bekijk dan onze vacatures.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact