Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw is Sitecore EMEA Partner of the Year

Macaw is Sitecore EMEA Partner of the Year

Sitecore Platinum Partner, Macaw, is uitgeroepen tot Sitecore EMEA Partner of the Year. Andere winnaars van de Sitecore Partner of the Year award zijn: XCentrium (Americas) en Deloitte (APJ).

Sitecore Partner of the Year
Hoofddorp – 15 juli 2021 Macaw is door Sitecore benoemd tot EMEA Partner of the Year. De award is toegekend op basis van het co-selling succes en het hoge prestatieniveau op elk gebied van de Sitecore business – van marketing tot klantenservice en van productkennis tot het leveren van oplossingen.

“Macaw heeft als Sitecore-partner een uitzonderlijk prestatieniveau geleverd.” – Taraniuk, Sitecore SVP Global Partners.

Macaw is een Sitecore Platinum Partner en biedt diensten van wereldklasse voor het gehele Sitecore-productportfolio, waaronder: Sitecore Experience Platform, Sitecore Experience Commerce en Sitecore Content Hub.

“We zijn erg trots dat we zijn uitgeroepen tot Sitecore EMEA Partner of the Year”, aldus William van der Pijl, CEO van Macaw. “Het is een geweldige erkenning voor onze inzet en focus op het Sitecore-portfolio, en een mooie beloning voor ons team en hun uitgebreide expertise, kennis en vaardigheden op het gebied van Sitecore-oplossingen en -diensten. We zullen op dit hoge niveau blijven presteren zodat we onze klanten kunnen voorzien van uitzonderlijke dienstverlening, en ze kunnen helpen succesvol te zijn op digitaal gebied, met onderscheidende klantervaringen.”

“Dit is de ultieme onderscheiding voor Sitecore-partners,” zegt Owen Taraniuk, Sitecore SVP Global Partners. “En Macaw heeft als Sitecore-partner een uitzonderlijk prestatieniveau geleverd.”

Met de Partner of the Year Awards wil Sitecore zijn partners eren voor de gespendeerde tijd en gemaakte investeringen om de Sitecore-producten te ontdekken, verkennen en verkopen. Partners die Sitecore helpen om klanten wereldwijd te voorzien van uitzonderlijke ervaringen worden erkend.

Meer informatie over de Sitecore Partner Awards vind je hier

Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

Als Sitecore Platinum Implementation Partner beschikken wij over diepgaande kennis en uitgebreide ervaring om je te voorzien van de beste Sitecore-oplossing. Meer weten over ons partnership?

Lees meer
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact