Macaw.nl/Events/Getting started/Content Hub-kickstartprogramma

Content Hub-kickstartprogramma

Haal maximale ROI uit je Content Hub-investering

Wil je weten en zélf bepalen hoe de Content Hub je huidige contentuitdagingen aanpakt? En wil je er zeker van zijn dat je de meeste waarde (ROI) haalt uit je Content Hub-project? Dan is het Content Hub Kickstart-programma de perfecte volgende stap voor jou!

Dit programma is speciaal ontworpen voor bedrijven die actief verkennen hoe ze hun uitdagingen op het vlak van Digital Asset Management kunnen aanpakken met behulp van de Sitecore Content Hub. Dankzij onze ervaring brengen we de uitdagingen van je organisatie in kaart en stippelen we samen een aanpak op maat uit voor een maximale ROI uit je Content Hub-investering.

Activiteiten

Macaw heeft globale bedrijven en organisaties begeleid bij hun digitale uitdagingen, via workshops die meerwaarde creëren. Business en IT moeten beide betrokken zijn bij deze workshops. Ze moeten nauw samenwerken om je Content Hub-project succesvol te maken. We hebben daar ervaring mee en weten hoe we resultaten moeten leveren.

Structuur van het programma

  • Centrale kick-off met de belangrijkste stakeholders van Business en IT. Het doel: algemeen inzicht verwerven van de uitdagingen waar je organisatie voor staat en de indeling van het Kickstart-programma bepalen.
  • Workshop 1 – Brainstormen met de stakeholders van het bedrijf (C-level inbegrepen) over de doelstellingen van de Content Hub. We delen de usecases in op basis van potentieel, impact en gebruiksgemak en vertalen die doelstellingen naar een solide businesscase. Die bepaalt uiteindelijk de bedrijfswaarde die de Content Hub voor je organisatie oplevert.
  • Workshop 3 – We bepalen een aanpak op maat voor een succesvol Content Hub-project. Die omvat alle activiteiten om de oplossing optimaal af te stemmen op ieders behoeften.
  • ‘Buy-in’-sessie – We geven stakeholders een stand van zaken over het resultaat van het programma. We presenteren de businesscase en de aanpak op maat, met de doelstellingen, om acceptatie en bereidheid te creëren zodat iedereen een Content Hub-project actief ondersteunt en eraan deelneemt.

Deliverables en waarde

Ons Kickstart-programma omvat een businesscase met daarin de op te nemen uitdagingen, de voordelen voor je organisatie wanneer je die uitdagingen aanpakt en de daarmee samenhangende CAPEX- en OPEX-budgetten. Daarnaast leveren we een praktische en gefaseerde projectroadmap op maat van je organisatie.

Wat is de volgende stap?

Deelnemen aan ons Kickstart-programma? Laat je accountmanager of businessconsultant weten dat je geïnteresseerd bent of neem contact op met ons via de contactinformatie op deze pagina.

Details

  • Aantal deelnemers: tot 8 personen
  • Locatie: deze workshops gaan door bij jou op kantoor (of virtueel)
  • Prijs: 9.750. – excl. btw/verplaatsing

Intresse in de kickstart?
Contact
Partnerships

Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Sitecore partner? Als Platinum Implementatie Partner beschikt Macaw over diepgaande expertise, de best gekwalificeerde medewerkers en uitgebreide ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals Heineken en Schmitz Cargobull. Hiermee zetten we voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer!

Contact