Macaw.nl/Events/Getting started/Copilot M365 Kickstart: Is jouw organisatie klaar voor de toekomst van Copilot?

Copilot M365 Kickstart: Is jouw organisatie klaar voor de toekomst van Copilot?

Zet samen met Macaw de eerste stappen in de wereld van Copilot M365. Door deel te nemen aan onze kickstart krijgt een selecte groep medewerkers de kans om hands-on te experimenteren en de voordelen van deze innovatieve technologie te ervaren. Al beschikbaar vanaf 10 licenties!

Tijd besparen en experimenteren met Copilot M365

Stel je voor: jouw medewerkers besparen wekelijks uren door de slimme integratie van Copilot M365. De mogelijkheid om de kracht van AI binnen jouw organisatie te ontsluiten is nu binnen handbereik. Met Macaw’s Copilot M365 Kickstart bieden we een op maat gemaakte pilot, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie, en dat al vanaf 10 licenties. Samen verkennen we de beste manier om klein te beginnen, met de flexibiliteit om te groeien op jouw tempo. Lees verder voor meer details over de kickstart en onze stapsgewijze implementatie en adoptie. 

Copilot M365 Kickstart: implementatie en adoptie, stap voor stap

Stap 1: Intakegesprek
Alles begint met een persoonlijk gesprek. We duiken in jouw specifieke wensen en hoe Copilot daaraan kan voldoen. Samen bepalen we het ideale aantal licenties om mee te starten, met de focus op een kleine, maar krachtige groep van testgebruikers. Deze aanpak zorgt ervoor dat we snel en effectief kunnen leren en dit meenemen in de verdere uitrol binnen jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het ondervinden of alle documenten in je M365 omgeving wel op de juiste manier beveiligd zijn.

Stap 2: Scope & aanpak
De inzichten uit het intakegesprek gebruiken we om de scope van de pilot te definiëren. Wie zijn de gebruikers? Hoeveel sessies plannen we? En hoe definiëren we succes? De duur van de pilot hangt af van het aantal geplande Lunch & Learn sessies (daarover hieronder meer), waarbij we adviseren om te starten met minimaal drie en maximaal zes sessies.

Stap 3: Uitrol en training
Onze aanpak op basis van best practises:
 

  1. Kick-off sessie: we starten met een sessie van één uur, waarin we de mogelijkheden van Copilot presenteren, onze experts inspirerende demonstraties geven, en eigen ervaringen delen. Het doel is om concrete pilotdoelen vast te stellen.
  2. Lunch & Learn sessies: bieden een platform voor de testgroep om ervaringen te delen, ondersteund door onze experts via een Teams-meeting. We bespreken niet alleen de voortgang, maar trainen ook in het gebruik van Copilot, delen slimme tips en tackelen eventuele uitdagingen op het gebied van security, compliance en governance.
  3. Evaluatiesessie: dit moment markeert het einde van de pilot, waarin we de resultaten en de toegevoegde waarde van Copilot bespreken. We maken ook een berekening van de potentiële tijdswinst per gebruiker.

Stap 4: Advies Copilot Roadmap
Na afloop ontvang je een uitgebreid rapport met onze bevindingen en een advies voor de volgende stappen. Zo kun je weloverwogen beslissen of en hoe je Copilot M365 breder binnen jouw organisatie kunt implementeren.

Kickstarter Kosten
Voor een pilot met 10 gebruikers, inclusief een kick-off sessie, vier Lunch & Learn sessies, een evaluatiesessie en een adviesrapport, vragen we €4.500. Dit pakket is flexibel en kan na het intakegesprek worden aangepast aan jouw specifieke wensen.

Macaw | Jouw Copilot Kickstarter

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof  te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. Als Microsoft Partner hebben we toegang tot de nieuwste technologies en zijn trots Cloud Solutions Partner. Dit stelt ons in staat om klanten te helpen een vliegende start te maken met Copilot M365.

Een pilot doen voor jouw organisatie of aan de slag met het fundament om Copilot M365 organisatie breed uit te rollen? Onze experts staan voor je klaar. Neem contact op.   

Kickstart vanaf 10 licenties!
Experimenteer en ervaar de voordelen van Copilot M365. Hoeveel tijd kunnen jouw medewerkers straks besparen? Ontdek het met Macaw! 
Kickstart aanvragen
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact