Macaw.nl/Events/Live events/Migrate & Modernize Thursday – Financial & Professional Services
14 januari

Migrate & Modernize Thursday for Financial Services

Inschrijven

Migrate & Modernize Thursday for Financial & Professional Services | Microsoft Azure

Hoe kunnen bedrijven een compliant, veilige en schaalbare infrastructuur implementeren? Flexibele en persoonlijke bankdiensten? Intelligente technologie die helpt om alles uit data te halen? En meer flexibiliteit en schaalbaarheid? Dit zijn allemaal voordelen van de cloud. Klinkt goed natuurlijk, maar hoe werkt dit nu in de praktijk? Dat leer je tijdens het Azure Migrate & Modernize event op 14 januari.

Ons Azure Migrate & Modernize evenement richt zich volledig op de mogelijkheden van Azure cloud technologie specifiek voor financiële organisaties. In verschillende keynotes, partnersessies en break-outs nemen we je mee in de wereld van de cloud: de voordelen, trends in de branche, verhalen uit de praktijk en meer.

Registreer voor het event via de link. We kijken er naar uit om je op 14 januari digitaal te verwelkomen!

Macaw maakt als Microsoft Partner onderdeel uit van het event tijdens de Use Case Pitches en de Partner Break Out Sessies. 

Transformeren voor de toekomst

Veel face-to-face en op papier gebaseerde processen zijn onmogelijk geworden doordat teams vanuit huis werken. Deze en andere plotselinge veranderingen hebben ertoe geleid dat dienstverleners de digitalisering van hun bedrijf snel hebben versneld. Deze maatregelen omvatten het verkennen van de mogelijkheden van cloud computing om hen te helpen hun activiteiten te automatiseren, risico’s te beheren, financiële criminaliteit en cyberaanvallen te voorkomen en hun diensten te personaliseren.

Van risicomanagement tot gegevensbeveiliging, de cloud kan zowel moderniseren als bestaande processen stroomlijnen op manieren die de manier waarop een bedrijf zaken doet kunnen transformeren. Microsoft Azure helpt u om gegevensbronnen te combineren, slimme technologie te integreren en de voorkeuren van klanten beter te begrijpen, terwijl het bedrijven een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en schaalbaarheid biedt die ze nodig hebben om zowel compliant als concurrerend te zijn.

Programma

10:30 – 11:00 Keynote en introductie | PT Wijle, Financial Services Lead, Microsoft NL
11:00 – 11:15 Partner Pitches
11:15 – 11:35 Partner Break Out sessie 1
11:40 – 12:00 Partner Break Out sessie 2
12:00 – 12:20 Keynote gast spreker | Dennis Mulder, CTO, Microsoft Nederland
12:20 – 12:45 Live V&A

Hosted by

Inschrijven