Macaw.nl/Events/Webinars/Zet data sneller om in businesswaarde met Azure Synapse Analytics

Webinar: Microsoft Synapse zet data sneller om in businesswaarde

Wil je gemakkelijker en sneller vragen beantwoorden door middel van je data? Maak jij al optimaal gebruik van data of zou je dat graag willen doen? Azure Synapse Analytics zet je data in een handsomdraai om in bruikbare inzichten. In deze video laten we je zien hoe gemakkelijk dat gaat.

azure-synapse-analytics

Met minder inspanning meer waarde uit data

Data omzetten in inzichten was ooit een hoop gedoe. IT moest enorm veel services aan elkaar knopen om de data bij elkaar te brengen en te analyseren. Met Azure Synapse Analytics is het mogelijk om op een overzichtelijke manier verschillende databronnen te integreren. Maar daar blijft het niet bij. Tijdens het on-demand webinar neemt Benjamin Boon (Technology Consultant Data & Analytics) je mee in de werkwijze van Macaw voor het opzetten van de juiste Azure Synapse Analytics architecture en hoe je als organisatie het maximale uit dit dataplatform kunt halen.

Synapse groeit mee met je ambitie

Het handige van Synapse is dat het meegroeit met de ambitie van je organisatie. Grotere organisaties die al een data-oplossing hebben staan genieten ook van grote voordelen als ze Azure Synapse Analytics inzetten. Tijdens het webinar komen onder andere de volgende elementen aan de orde:

  • Hoe zet je een moderne data-architectuur op?;
  • Gemakkelijker data analyseren en bevragen;
  • Integratie met legacy-oplossingen;
  • Datamodellen verbeteren zonder data scientists.

Data sneller omzetten in inzicht met een Azure Synapse Analytics Architecture

Het pakket wat Synapse is enorm uitgebreid met oneindige mogelijkheden. Voordeel is dat je alleen betaalt voor de onderdelen die je daadwerkelijk gebruikt. Samen met een razendsnelle time to insight heb je al snel een positieve businesscase om met Azure Synapse Analytics data om te zetten in vooruitgang. Benieuwd wat Azure Synapse Analytics voor jou kan betekenen? Bekijk dan direct het webinar!

 

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact