Macaw.nl/Events/Workshops/Microsoft & Macaw: Admin in a Day

Microsoft & Macaw: Admin in a Day

Leer tijdens deze Admin in a Day workshop hoe je verschillende apps binnen jouw organisatie kunt beheren en ondersteunen.

admin-in-a-day

Uitdaging

Je hebt verschillende apps gebouwd die jouw organisatie tijd en geld besparen – hoe ondersteun en beheer je nu al deze apps? Daarbij is het van belang om te monitoren wat er aan Apps gebouwd wordt binnen uw organisatie. Want je wilt niet overvallen worden met allerlei dataleks en security issues. 

Leerdoel 

Leer in deze workshop welke handvatten er aanwezig zijn in de Microsoft Center of Excellence toolkit om de Power Apps in uw organisatie te monitoren en te beheren. Vanuit een IT oogpunt leer je om de Citizen Developers (m.a.w. de business gebruikers) creativity within the box’ aan te bieden. Zij hebben het gevoel dat ze alles kunnen bouwen en je hebt optimaal zicht op hun activiteiten.  

Inhoud workshop 

In deze workshop van een volle dag leer je de best practices voor beheer en governance van Power Apps en Microsoft Power Automate, waaronder een overzicht van de architectuur, beveiligingsoverwegingen, licenties, monitoring, waarschuwingen, applicatie lifecycle management, en het opleiden van app- en rapportmakers binnen IT en business units over best practices.

Resultaat

De volgende onderwerpen komen aan bod, die je tijdens de hands-on labs zelf gaat ervaren:

 • Securing your tenant
 • Reporting en telemetry
 • Automation
 • Een app deployen

  Data

  • Op aanvraag

  Praktische zaken

  Tijdsduur: 09:00 – 17:00 uur
  Locatie: Online
  Voor wie: IT beheer/support
  Kosten: Gratis

  Heb je een vraag?

  Neem contact op met onze SDR, Alexander Hadziantoniou, hij helpt je graag verder.
  Macaw | Full-service digital partner

  What's your challenge?

  Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

  macaw nederland contact
  Contact