Macaw.nl/Events/Workshops/Microsoft & Macaw: Firstline Workers Workshop

Microsoft & Macaw: Firstline Workers Workshop

Versterk jouw eerstelijns medewerkers met de kracht van de technologie van Microsoft 365 en Microsoft Teams. Pak uitdagingen als onboarding, trainingen, verschuivingen in beheer, teamwork en communicatie succesvol aan.

Challenge

Alle medewerkers uitrusten met moderne tools, apparaten en diensten is een van de belangrijkste barrières voor een succesvolle digitale transformatie. Deze tekortkomingen zijn het duidelijkst bij het eerstelijns personeel, vaak de meerderheid van het personeelsbestand. Meestal heeft dit personeel rollen met goed gedefinieerde verantwoordelijkheden, besteden zij hun tijd aan het werken met klanten, producten of het uitvoeren van operationele activiteiten. Beperkingen in IT-toezicht, gefragmenteerde technologie-ervaringen en verouderde processen en tools blijven van invloed op de productiviteit, efficiëntie en het creëren van hiaten in de beveiligings- en nalevingshouding van een organisatie. Weten wat de technology van Microsoft jouw eerstelijns werknemers kan bieden? Dat ontdek je tijdens deze workshop.

Leerdoelen van de Firstline Workers Workshop

Deze workshop biedt hands-on ervaring met Microsoft 365 en met Microsoft Teams om te laten zien hoe jij jouw eerstelijns medewerkers kunt versterken. Onder andere door succesvol te worden met uitdagingen zoals onboarding en training, verschuivingen beheer, communicatie en teamwork. Dit terwijl de digitale assets en gegevens veilig blijven en voldoen aan nalevingsvereisten.

Deze virtuele workshop helpt je begrijpen hoe de traditionele samenwerkings- en teamworkuitdagingen van de eerstelijns werknemers te overwinnen zijn. Daarnaast ontdek je hoe de productiviteit verhoogd wordt dankzij de toegenomen betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers, een snellere feedbacklus en een betere rapportage via Power Apps/Power BI. Allemaal op een veilige en conforme manier. Onder leidinge van een van onze experts gaan we in een interactieve setting, samen op zoek naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Inhoud Workshop

Gedurende de dag gaan we met de volgende topics aan de slag:

  • Uitdagingen voor bedrijven met eerstelijns werknemers
  • Inleiding tot Microsoft 365 en Microsoft Teams, de hub om alle werknemers op één platform te verbinden.
  • Denk opnieuw na over samenwerking en Teamwork: verbind werknemers met de expertise, middelen en tools om productiever te zijn en voorkom afbreuk aan informatiestromen.
  • Digitaliseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen: door firstline tools, activiteiten en workflows te moderniseren, kun je de inzichten op het gebied van bedrijfsprestaties verbeteren en sneller verbeterpunten identificeren of tegemoetkomen aan branchespecifieke behoeften.
  • Houd systemen en gegevens veilig: verken beveiligings- en nalevingsmogelijkheden, geïntegreerd in ons Firstline Workers-aanbod. Je hoeft niets anders toe te voegen.

Geef jouw eerstelijns medewerkers de moderne en intuïtieve tools die ze nodig hebben om optimaal te presteren, en je zal een echt verschil maken voor jouw organisatie.

Resultaat

Na deze workshop weet je hoe je firstline workers productiever en meer betrokken bij de organisatie maakt met behulp van Microsoft technologie. Ook heb je inzicht in de licenties die hiervoor nodig zijn en hoe je deze optimaal inzet. 

Praktische zaken

  • Tijdsuur: 3 uur
  • Locatie: Online via Microsoft Teams (download de app).
  • Intressant voor: IT, Team Leads, Frontline Workers, Business Process Owners
  • Kosten: op aanvraag

Data

  • Op aanvraag

Over de presentator

Erik Bouman | Business Consultant Modern Workplace, Macaw 

Al meer dan 15 jaar waant Erik zich in de wereld van Microsoft technologie en heeft een passie voor SharePoint, Teams en Microsoft 365 in het algemeen. Erik werkt zowel voor kleine als enterprise organisaties en zet daarbij zijn kennis op het gebied van Microsoft 365 in. Daarbij kijkt hij niet alleen naar een succesvolle implementatie, maar ook naar de adoptie en het beheer van het platform binnen een organisatie en zorgt zo voor een optimale Modern Workplace.

Office 365

Heb je een vraag? Neem contact op, we helpen je graag verder.
Stel een vraag
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact