Macaw.nl/Events/Workshops/Synapse in a Day

Azure Synapse in a Day workshop

Wil jij je Azure Synapse skills verbeteren en de technologie inzetten om meer waarde voor jouw organisatie te creëren? Vraag dan onze Synapse in a Day workshop aan en doe in een dag een deepdive met onze experts.

uitbesteden macaw

Get inspired! Azure Synapse in a Day workshop

De datasets en de complexiteit van de oplossingen nemen toe, terwijl de budgetten afnemen en doorlooptijden afnemen. Tegelijkertijd willen steeds meer gebruikers direct toegang tot bruikbare inzichten. Azure Synapse Analytics is de volgende stap in Cloud Analytics en is ontworpen is om snelle time-to-insight te leveren.

Tijdens onze digitale workshop, Azure Synapse Analytics In a Day, leer je hoe je deze technologie het beste kunt gebruiken. Wat staat er op het programma? We doen een deepdive in:

 • Azure Synapse Analytics. Leer hoe je je data lake, warehouse, ETL en Power BI technologie combineert om eenvoudig krachtige oplossingen te bouwen en te implementeren.
 • Azure Synapse Analytic. Maak gebruik van zowel SQL als Spark om universele toegang tot alle gegevens mogelijk te maken, ongeacht waar deze zich bevinden in de organisatie.
 • Azure Synapse Analytics. Geef de Data Scientists en Business Analisten eenvoudig de power die ze nodig hebben om de inzichten te creëren die de bedrijfsvoering ondersteunen.

Praktische informatie

Datum en locatie: op aanvraag
Kosten: Gratis.

Vraag nu een plek aan via het formulier en verbeter jouw Azure Synapse Analytics skills.

Over onze experts

Macaw neemt klanten mee in de stap van data naar intelligente acties. We helpen hen met het ontwerpen van de beste oplossing voor elke situatie. Dit doen we door de combinatie van meerdere perspectieven, zoals strategie, gebruikersbelangen en technologische mogelijkheden. Het bewaren van de balans tussen IT & Technologische innovatie en de Mens & Organisatie is naar onze mening de sleutel tot succes in de reis naar een informatie gedreven organisatie.

  Synapse in a Day workshop
  Aanvragen
  Macaw | Digitale Partner

  Your guide in the Era of AI

  Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

  Contact