Macaw.nl/Algemeen/De perfecte Content Hub voor zorgverzekeraars! Ervaar de Content Hub in 3 uur

De perfecte Content Hub voor zorgverzekeraars! Ervaar de Content Hub in 3 uur

Maak tijdens onze 3 uur durende sessie kennis met de Content Hub en spar met onze experts die gewerkt hebben met meerdere zorgverzekeraars hoe jouw organisatie de meeste voordelen uit deze technologie haalt.

De start van het zorgseizoen in november is snel, maar er kan nog worden bezuinigd en geïnnoveerd tegelijk.

Met de content hub van Macaw bespaar je kosten op content management en geeft het tegelijk meer gemak en controle op de huidige en toekomstige content.
De hele afdeling is weer future proof en kan met een hub aan de slag die zelfs met AI gegenereerde tools werkt.
Speciaal voor jou halen we de experts specifiek bij zorgverzekeraars erbij. 

Wat gaan we doen?

Tijdens de sessie ontdek je samen met onze contentstrategen hoe een content lifecycle voor zorgverzekeraars en content hub jouw Marketingafdeling helpt. We gaan aan de slag:  

 • Hoe je campagnes, productlanceringen of verkooppresentaties duidelijk uitrolt over verschillende interne en externe teams.
 • Hoe verschillende teams tegelijkertijd en veilig kunnen werken aan en met content.
 • Met een behoefteanalyse. Waar sta je nu met je content lifecycle, welk potentie op verbetering is er en hoe pak je dat aan?

  Stel ons al jouw brandende vragen tijdens deze sessie. Dat kan een-op-een, of samen met je team en is geheel vrijblijvend. Het is een uitgelezen kans om te leren hoe Marketing effectiever met content om kan gaan en je efficiënter samenwerkt met externe partners zoals freelancers, vertalers en agentschappen.

  Interesse? Macaw denkt graag met je mee over jouw content uitdagingen! Vraag jouw sessie vandaag nog aan.

  Wat je nog moet weten

  • Kosten: geen
  • Datum: op verzoek
  • Locatie: online of fysiek
  • Duur: 3 uur
  • Deelnemers: max. 10
  • Voor wie: Marketing Managers & Directors, E-commerce Managers, Head of Digital, Head of CX, Content Managers en gelijksoortige functies bij (zorg)verzekeraars.
  Content Hub in 3 uur
  Vraag aan
  Fysiek of online
  Partnerships

  Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

  Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Sitecore partner? Als Platinum Implementatie Partner beschikt Macaw over diepgaande expertise, de best gekwalificeerde medewerkers en uitgebreide ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals Heineken en Schmitz Cargobull. Hiermee zetten we voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer!

  Contact