Macaw.nl/Downloads/5 vragen en 5 antwoorden over de kracht van App Innovation op je IT-Infrastructuur

5 vragen en 5 antwoorden over de kracht van App Innovation op je IT-Infrastructuur

Moderniseer je IT-omgeving door App Innovation

app innovation

De kracht van App Innovation

Hoe wendbaar is jouw IT-infrastructuur?

Heb je het gevoel dat je organisatie links en rechts wordt ingehaald door innovatieve concurrenten, terwijl de IT-afdeling al in de hoogste versnelling rijdt? Grote kans dat jouw IT-omgeving gebouwd is rond een systeem dat jaren geleden is geïmplementeerd en in de loop van de tijd steeds verder is uitgebreid. Herken je deze situatieschets? Dan beschik je over een zogenaamde legacy-architectuur. Het is een vertrouwde omgeving die jarenlang zeer goed dienst heeft gedaan, maar inmiddels een belemmering vormt voor het onderscheidend vermogen van je organisatie. Door App Innovation breng je hier verandering in!

Wat is App Innovation?

App Innovation houdt in dat legacy (verouderde) applicaties naar nieuwe technologie omgebouwd worden, zodat de business haar werk kan blijven doen zonder dat men bijvoorbeeld belangrijke informatie kwijtraakt of met storingen te maken krijgt. Met andere woorden, door App Innovation moderniseer je een logge IT-infrastructuur naar de huidige maatstaven.

De kracht van App Innovation voor jouw organisatie

Vertoont jouw infrastructuur kenmerken van veroudering en loopt de IT-afdeling regelmatig tegen problemen op? Lees het whitepaper en ontdek hoe App Innovation je it-omgeving kan moderniseren.

Het whitepaper neemt je aan de hand van 5 vragen & 5 antwoorden mee:

  • Beschikt mijn organisatie over een legacy-architectuur en wat zijn de risico’s?
  • Met welke oplossingen kun je je architectuur moderniseren?
  • En, hoe stelt nieuwe technologie je in staat om je concurrentiepositie te verstevigen?

In 5 vragen en 5 antwoorden naar een agile architectuur.

Ontvang het whitepaper

De kracht van App Innovation

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact