Macaw.nl/Events/Webinars/On demand serie: Future Proof Your Business

On demand serie: Future Proof Your Business

Een webinar van het Future Proof Your Business programma gemist of terugkijken? Kijk on demand op je eigen moment.

Power-webinars voor Manufacturing & Wholesale

In het Future Proof Your Business programma delen business- en thought leaders op digitaal gebied recente ontwikkelingen en mogelijkheid voor optimalisatie van digital business. Dit programma is mede mogelijk gemaakt door partners Microsoft, Sitecore en Smart OSC. De power-webinars (30 min) zijn gericht op de Manufacturing & Wholesale industrie en beschikbaar om terug te kijken.

Webinar Take-Aways

In dit wekelijkse programma nemen onze sprekers je mee in hun visie en ontwikkelingen op digitaal gebied die Commerce raken. Door een divers programma samen te stellen met meerdere sprekers met verschillende disciplines willen we een relevante bijdrage leveren aan het inrichten van een toekomst bestendige B2B Commerce strategie.

Future Proof Your Business

De Manufacturing & Wholesale industrie heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt in digital commerce. In deze uitdagende tijden hebben e-commerce en digitale bedrijfsoplossingen opnieuw bewezen een vitale infrastructuur te zijn voor de industrie. Het is nu meer dan ooit duidelijk dat het toekomstbestendig maken van het bedrijf de eerste prioriteit moet zijn. Speciaal voor Manufacturing & Wholesale bedrijven die nu in actie willen komen, hebben we dit exclusieve webinar programma ontwikkeld.

Laat je gegevens achter op het formulier om het Future Proof Your Business programma te kijken. Bekijk het webinar van jouw voorkeur of kijk het gehele programma terug.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact