Sitecore Discover: 'hyper-individuele' zoekresultaten voor je online klanten

Sitecore Discover verbetert digitale interacties met je online klanten. Zij krijgen een persoonlijke winkelervaring met ‘hyper-individualized’ zoekresultaten, in real time. De AI achter Sitecore Discover zorgt ervoor dat klanten steeds de voor hen meest relevante producten zien.

Geavanceerde AI-oplossing voor e-commerce

Meer relevante, persoonlijke zoekresultaten brengen logischerwijs een hogere conversiegraad met zich mee. Met Sitecore Discover legt Sitecore op een effectieve manier de link tussen clicks, producten en de voorkeuren van de klant. Dat is belangrijk, want elke bezoeker van je website heeft – natuurlijk! – andere behoeften en interesses.

Om elke klant goed te kunnen bedienen, is het noodzakelijk optimale zoekresultaten te bieden in combinatie met aanbevelingen op maat. Sitecore werkt voortdurend aan het verbeteren van haar Digital Experience Platform (DXP). De AI-gedreven zoekoplossing van Reflektion, het bedrijf dat afgelopen jaar werd overgenomen door Sitecore, vormt de basis van Sitecore Discover.

Veel ruimte voor optimalisatie

Sitecore Discover, dat gebruikmaakt van de door Reflektion ontwikkelde AI-zoektechnologie, helpt e-commerce partijen om hun klanten beter te bedienen. Door relevante en persoonlijke zoekresultaten te tonen nemen klanten sneller een beslissing, met als gevolg een meer tevreden en loyale klant en – zeker op de lange termijn – een hogere omzet.

De nieuwe oplossing op het DXP van Sitecore biedt tal van nuttige features. Zoals de mogelijkheid om te A/B-testen en zo het gedrag van klanten beter te leren kennen. Maar ook functies om productcategorieën te optimaliseren, ondersteuning voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en inzichten door analytics. Organisaties die in verschillende landen of taalregio’s actief zijn, kunnen met Discover op verschillende manieren differentiëren per land of taalgebied.

Macaw en Sitecore

Binnen e-commerce maken details vaak het verschil tussen succes en falen. Als geen ander (h)erkennen wij dat organisaties verschillende aspecten, zowel intern als extern, digitaal op orde moeten hebben om klanten te kunnen binden en behouden.

Als Sitecore Platinum Partner zetten wij onze kennis en ervaring op het gebied van Sitecore in voor onze klanten. Daar kiezen we niet voor niets voor: Sitecore heeft zich de afgelopen jaren met haar DXP tot marktleider ontwikkeld en blijft fors investeren in haar platform. En dat doen wij ook, omdat wij erin geloven dat wij onze klanten hiermee nog beter kunnen helpen om hun digitale transformatie te versnellen.

Advies op maat?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact
Contact