Macaw.nl/Downloads/Customer Data Platform

Customer Data Platform

Het juiste aanbod, op het juiste moment, via het juiste kanaal. Lees in dit whitepaper hoe je in 5 stappen een succesvol customer data platform opzet.

Customer Data platform

Optimaliseer de Customer Experience

Optimaliseer de Customer Experience met het Customer Data Platform

Klanten eisen tegenwoordig dat je hen exact het juiste aanbod kunt doen, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Is jouw organisatie in staat om deze eenmalige kans optimaal te benutten?

Met het Customer Data Platform (CDP) leg je de basis voor een optimale Customer Experience. Het platform is een centrale plek waar al je data samenkomt en toegankelijk is voor afdelingen zoals Sales, Marketing en Klantenservice. Het platform integreert alle beschikbare klantdata van zowel online als offline kanalen. Dit in combinatie met relevante externe data zoals Google, social media en het CBS geeft jou een 360 graden klantbeeld waarmee je klantgedrag kunt begrijpen én voorspellen.

Wil jij ook doeltreffender met de klant communiceren en die ene kans grijpen? Lees het whitepaper en laat je inspireren. Hierin lees je onder andere:

  • De reden waarom je klantdata wilt integreren, wat zijn de voordelen?
  • Praktische voorbeelden van een CDP.
  • Wat de voorwaarden van een succesvol CDP zijn.
  • Hoe je het platform in vijf stappen opzet.

Optimaliseer de Customer Experience

Business Case

CED haalt meer uit data door ontwikkeling van Modern Smart Data Platform in de cloud

Schade-specialist CED was op zoek naar een oplossing om sneller en kwalitatief betere data-inzichten te leveren aan haar zakelijke doelgroep. Met een toekomstbestendig Data Platform verwerkt CED data nu niet alleen een stuk sneller, maar kunnen ze er ook waardevolle inzichten uithalen die toepasbaar zijn binnen de organisatie. Meer weten?

Data Platform
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact