Macaw.nl/Downloads/PowerApps: bouw snel business apps

PowerApps: bouw snel business apps

Met de PowerApps van het Microsoft Power platform bouwt de business zelf slimme apps, zonder tussenkomst van IT. Hoe? Lees het whitepaper en behaal snelle bedrijfsvoordelen.

microsoft power apps
z

Kun je zelf PowerApps bouwen?

De PowerApps van het Microsoft Power Platform ondersteunen en verbeteren je dagelijkse bedrijfsprocessen en activiteiten. Herken je binnen jouw organisatie processen die efficiënter ingezet kunnen worden? Of wil je bepaalde werkzaamheden volledig automatiseren? Lees dan snel verder.

Met de komst van het Microsoft Power Platform maak je als manager nu zelf slimme business apps voor verschillende devices en besturingssystemen. En dat zonder tussenkomst van IT en zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven. Het no-/low-code platform stelt de business in staat om zelf haar behoefte aan slimme applicaties te vervullen en zo snelle voordelen te behalen.

Benieuwd hoe het Power Platform werkt en hoe jouw organisatie winst uit PowerApps uit haalt? Lees het whitepaper en laat je inspireren.

Je leest hierin onder meer:

  • Waar bestaat het Microsoft Power Platform uit?
  • Wat zijn de mogelijkheden van PowerApps?
  • Enkele voorbeelden van PowerApps in de praktijk
  • Hoe behoud je de regie zonder de business te remmen
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact