Macaw.nl/Diensten/Business Applications

Business Applications

Bouw je eigen business apps met het Microsoft Power Platform
Meer ontdekken
z

Bouw je eigen Business Apps

Om snel te kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen, is de juiste technologie nodig: slimme apps waarmee medewerkers hun werk efficiënter kunnen doen en beter in kunnen spelen op de behoefte van de klant.

Employee Empowerment met Business Apps

Zorg ervoor dat je medewerkers over de applicaties beschikken die hen in staat stellen om processen efficiënt in te richten en gebruik te maken van inzichten uit de voor hen beschikbare data. Doordat PowerApps interne processen faciliteren en optimaliseren, geven ze medewerkers meer autonomie. Denk aan een customized mobiele CRM-applicatie om salesmedewerkers in hun werkzaamheden te ondersteunen. Zo stimuleert een organisatie Employee Empowerment en helpt het medewerkers hun volledige potentieel op het gebied van communicatie, samenwerking en het delen van kennis te bereiken. Met als resultaat dat medewerkers goed op de behoeften van klanten in kunnen spelen en deze optimaal bediend worden.

Business Apps met het Power Platform

Om efficiënt te kunnen werken en snel te schakelen is vanuit de business vaak behoefte aan nieuwe business-applicaties. In de praktijk blijkt dit echter organisatorisch vaak een uitdaging. Een van de oplossingen om medewerkers te voorzien van de gewenste ondersteuning, is het Power Platform van Microsoft. Zonder één regel code te hoeven schrijven kun je het platform inzetten om bijvoorbeeld processen te automatiseren, data uit legacy applicaties te ontsluiten en/of het business applicatie landschap business te rationaliseren. Allemaal met als doel om medewerkers meer autonomie te geven om snel te schakelen en daarmee je medewerkers te empoweren.

App Innovation

Bedrijven staan voor een uitdaging op het gebied van business processen en apps: hoe bepaal ik welke technologie ik wel en niet toepas en wanneer? Macaw is een expert op het gebied van App Innovation en System Integration. Hiermee los je niet alleen je huidige problemen op, maar sorteer je ook voor op de toekomst.

Meer Business Applications
01 / 02 03
App Innovation
Hoe app innovation en system integration jouw organisatie weer wendbaar maken.
Application Integration
Technologische ontwikkelingen halen elkaar bijna dagelijks in. Macaw helpt je bij de vernieuwing van je softwarelandschap.
Power Platform
Het Microsoft Power Platform biedt medewerkers de mogelijkheid om zelf business apps te bouwen. En Macaw helpt je daarbij.
Whitepaper

Bouw snel en gecontroleerd Business Apps

Als manager zelf een custom business app maken met de beschikbare data, zonder tussenkomst van IT? Benut de kracht van het Power Platform en behaal meer business voordelen.

microsoft power apps

De werkwijze van Macaw

  • Strategy

    Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

  • Design & Build

    Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

  • Run & Optimize

    We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact