Macaw.nl/Events/Getting started/Sitecore Commerce Quick Start voor B2B

Macaw Sitecore Commerce Quick Start voor B2B

Geef je B2B online verkoop een kickstart met de Macaw Sitecore Commerce Quick Start voor B2B. Binnen acht weken beschik je over een volledig operationeel omnichannel e-commerceplatform of webshop. Daarna kun je direct starten met de verkoop. Samen met Macaw maak je hiermee jouw business snel toekomstbestendig.

Toekomstbestendige business

Covid-19 heeft uitdagende tijden opgeleverd voor het bedrijfsleven. Als deze periode iets heeft aangetoond is het wel dat digitale business ervoor zorgt dat je onderneming toekomstbestendig is. E-commerce heeft definitief een plek veroverd in de commerciële strategie van B2B-ondernemingen. Wie de afgelopen jaren in e-commerce heeft geïnvesteerd, plukt daar op dit moment de vruchten van. Wie dit nog niet deed, moet aan de bak om de concurrentiestrijd aan te kunnen gaan met marktpartijen die al over een ingerichte digitale commerce-infrastructuur beschikken. Een korte time-to-market van een nieuw e-commerce platform is dan ook van groot belang. Met de Macaw Sitecore Commerce Quick Start voor B2B ligt dit voor jouw organisatie binnen handbereik!

Onze Quick Start-oplossing

De Macaw Sitecore Commerce Quick Start voor B2B is ontwikkeld samen met Sitecore en biedt een volledig operationeel B2B commerce platform. Het platform is snel, veilig en schaalbaar en heeft een eigen branded storefront. In acht weken kun je starten met de online verkoop.

De Macaw Quick Start-oplossing bestaat uit de installatie en configuratie van het Sitecore Experience Commerce platform en de Sitecore Experience Commerce B2B accelerator.  Met deze laatste kunnen geavanceerde B2B-functies aan het Sitecore platform worden toegevoegd. Met de Sitecore Commerce Quick Start voor B2B krijg je:

 • Een webshop die aansluit op je merkidentiteit, met onder andere een homepage, productlijsten en -detailpagina’s, een aanmeldpagina voor nieuwe klanten, inlogmogelijkheid voor bestaande klanten, uitgebreide bestelmogelijkheden en een Mijn Account-omgeving.
 • Een gestroomlijnd order-to-cash-proces voor B2B, waaronder gepersonaliseerde productcatalogi en bijbehorende dynamische productprijzen, de mogelijkheid om in bulk te bestellen, de online afhandeling van offertes én een geïntegreerd credit managementsysteem.
 • Geavanceerde backend tooling om je productcatalogi te beheren, de prijzen bij te werken, cross- & upsell items en promoties te definiëren, bestellingen te volgen en te verwerken, de voorraad te managen of klantinformatie bij te houden.

Tijdens de Macaw Sitecore Commerce Quick Start voor B2B zorgen de experts van Macaw ervoor dat je ook via digitale kanalen je afzetmarkt kunt bereiken én uitbreiden.

De voordelen voor jouw business

Binnen acht weken staat je e-commerce platform live en kun je ook via digitale wegen de markt benaderen. Je hebt dus in korte tijd een eigen online verkoopkanaal, kunt leren wat je nog verder moet verbeteren en zo gericht je e-commercestrategie en -platform optimaliseren. Door de korte implementatietijd van de Macaw Sitecore Commerce Quick Start voor B2B zie je sneller je return on investment (ROI) terug.

Voordelen van de Quick Start-oplossing:

 • ROI-versnelling door een verkorte implementatietijd
 • Hogere klantloyaliteit door een betere B2B user experience
 • Verhoging van de productiviteit van werknemers door efficiëntere backend-tooling

Ook na livegang blijft Macaw betrokken. Op die manier zorgen we ervoor dat je je e-commerce optimaal benut. Bovendien kijken we naar mogelijk nieuwe services die waarde toevoegen aan je commercestrategie.

Wil je meer weten over de Commerce Quick Start? Vraag de demo aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Een van onze experts komt dan zo snel mogelijk bij je terug.  

Meer weten over de commerce mogelijkheden van Sitecore?

Wil je meer weten over het Sitecore Experience Commerce platform?

Wil je meer weten over de geavanceerde features van de Sitecore Commerce B2B accelerator?

De Quick Start oplossing in één oogopslag

 • Best-in-class Commerce Platform
  Het Quick Start-aanbod is gebaseerd op het Sitecore Experience Commerce Platform. We installeren en configureren dit platform en maken gebruik van de commerciële functies die kant-en-klaar beschikbaar zijn. Lees meer over het Sitecore Experience Commerce-platform in deze brochure (Engels).

 • Complexe B2B-transactiemogelijkheden
  De Sitecore Commerce B2B Accelerator verbetert de mogelijkheden van het Sitecore Experience Commerce-platform met geavanceerde B2B-commerce-functies. Lees de B2B accelerator-brochure (Engels) voor meer informatie. 

 • Toekomstbestendige infrastructuur
  Het gebruik van Microsoft Azure-cloudservices zorgt voor betere prestaties, een grotere betrouwbaarheid en schaalbaarheid van het commerce platform.

 • ROI versnelling
  Doordat we ons houden aan best practices en implementatie-standaarden, kunnen we de doorlooptijd van projecten zeer kort houden en deze oplossing binnen acht weken leveren. Zo is een versneld rendement op je investering mogelijk.

Demo aanvragen
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact