Macaw.nl/Diensten/Commerce

Commerce

Hoe Macaw jou helpt om je commerce data-driven te maken
Meer ontdekken
z

Omni-channel commerce strategie

Tegenwoordig kun je via een veelvoud aan kanalen in contact komen met je (potentiële) klanten. Door een omni-channel commerce strategie te hanteren, kun je jouw klanten via alle kanalen, online en offline, op dezelfde manier benaderen met één vaste, herkenbare boodschap. Macaw helpt je zowel organisatorisch als technologisch met het opbouwen van jouw merk. Bijvoorbeeld door het opzetten van één centrale database en een bijbehorend data-driven platform.

Voorwaarden voor werken met een data-driven commerceplatform

Een data-driven commerce platform vergt een fundamenteel andere werkwijze op het gebied van mensen, processen en technologie. Om je medewerkers mee te krijgen moeten veranderingen in de processen, en de voordelen ervan, duidelijk gecommuniceerd worden. Pas als dit helder is kun je, samen met medewerkers uit verschillende disciplines, een keuze maken uit een geschikt commerce platform.

In vijf stappen naar een data-driven commerceplatform

Bij het implementeren van een data-driven commerceplatform volgen wij vijf stappen.

 1. Gemeenschappelijk doel bepalen
 2. Doelgroepen vaststellen
 3. Projectteam vaststellen
 4. Veranderingen in processen beschrijven
 5. Het platform kiezen

Optimale data-driven commerce met Sitecore Experience Commerce

Macaw is een Platinum Implementation Partner van Sitecore. Voor data-driven commerce bieden wij dan ook Sitecore Experience Commerce aan. Hiermee creëer je voor elke klant die met jouw merk in aanraking komt up-to-date profielen met cross-channel klantgeschiedenis. Dit geeft inzicht in de interacties van klanten met al jouw kanalen, via alle devices en fysieke locaties. Op basis van deze informatie kun je de klantprofielen personaliseren. Er is geen ander commerce platform dat al deze mogelijkheden in één oplossing verenigt.

Meer informatie over commerce?

Wil je meer weten over de vijf stappen naar data-driven commerce? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer Digital marketing & Commerce
01 / 01 02
Digital Marketing
Automatiseer je systemen waardoor je je actieve doelgroepen beter leert kennen en slimmer inhaakt op de behoeften van je klant.
Conversion Optimization
Maak slim gebruik van aanwezige informatie en systemen waarmee je de online en offline conversie verhoogt.
Webinar

Conversie Optimalisatie

Ben jij verantwoordelijk voor marketing, e-commerce of insights en wil je weten hoe je meer waarde uit je bestaande digitale kanalen kunt halen? Het antwoord is conversie optimalisatie en de voortdurende verbetering hiervan. Kijk het 20 minuten durende webinar van onze expert en optimaliseer je online conversie.

conversie optimalisatie webinar

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact