Macaw.nl/Events/Webinars/Customer Data Platform

Customer Data Platform

Is jouw organisatie in staat om klantgedrag te voorspellen en beïnvloeden? Voorspel en beïnvloed het gedrag van je klanten met een Customer Data Platform. Een centraal platform waarin alle informatie over prospects & klanten centraal staat.

customer data platform webinar

Voorspel en beïnvloed klantgedrag met het Customer Data Platform

In het webinar ‘Customer Data Platform’ nemen onze experts je mee in de mogelijkheden van een modern Customer Data Platform. Een platform waarin alle relevante informatie over je prospects, klanten en bedrijfsprocessen op een centrale plek staan.

Klant gedrag voorspellen en beïnvloeden? Het kan!

De organisatie heeft duidelijke groeidoelstellingen gedefinieerd. Hieraan zul jij, vanuit jouw rol, een belangrijke bijdrage moeten leveren. Hoe ga je dat doen? Uit nieuwe of bestaande klanten, met bestaande producten en diensten of juist nieuwe? En hoe ga je het vervolgens realiseren? Vragen die je kunt beantwoorden als je inzicht hebt in de voorkeuren en het gedrag van je (potentiele) klanten.

In dit webinar neemt onze Data & Analytics expert Kai van den Berg je mee in de mogelijkheden van een modern Customer Data Platform en hoe de realisatie daarvan tot stand komt. Een platform waarin alle relevante informatie over je prospects en klanten op een centrale plek staan. Het biedt je de mogelijkheid om data te vertalen naar waardevolle informatie en inzichten. Om altijd en overal over die informatie te beschikken die je op dat moment nodig hebt. Stel je eens voor hoe handig dat zou zijn… het kan! Ontdek hoe en bekijk de video. 

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact