Macaw.nl/Events/Webinars/Customer Data Platform

Customer Data Platform

Is jouw organisatie in staat om klantgedrag te voorspellen en beïnvloeden? Voorspel en beïnvloed het gedrag van je klanten met een Customer Data Platform. Een centraal platform waarin alle informatie over prospects & klanten centraal staat.

customer data platform webinar

Voorspel en beïnvloed klantgedrag met het Customer Data Platform

In het webinar ‘Customer Data Platform’ nemen onze experts je mee in de mogelijkheden van een modern Customer Data Platform. Een platform waarin alle relevante informatie over je prospects, klanten en bedrijfsprocessen op een centrale plek staan.

Klant gedrag voorspellen en beïnvloeden? Het kan!

De organisatie heeft duidelijke groeidoelstellingen gedefinieerd. Hieraan zul jij, vanuit jouw rol, een belangrijke bijdrage moeten leveren. Hoe ga je dat doen? Uit nieuwe of bestaande klanten, met bestaande producten en diensten of juist nieuwe? En hoe ga je het vervolgens realiseren? Vragen die je kunt beantwoorden als je inzicht hebt in de voorkeuren en het gedrag van je (potentiele) klanten.

In dit webinar neemt onze Data & Analytics expert Kai van den Berg je mee in de mogelijkheden van een modern Customer Data Platform en hoe de realisatie daarvan tot stand komt. Een platform waarin alle relevante informatie over je prospects en klanten op een centrale plek staan. Het biedt je de mogelijkheid om data te vertalen naar waardevolle informatie en inzichten. Om altijd en overal over die informatie te beschikken die je op dat moment nodig hebt. Stel je eens voor hoe handig dat zou zijn… het kan! Ontdek hoe en bekijk de video. 

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact