Macaw.nl/Customer Experience

Customer Experience

Meer ontdekken
Krachtige nieuwe technologie heeft een enorme boost gegeven aan klantervaringen. We kunnen klantgedrag beter analyseren en we zijn in staat allerlei nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die hen een betere ervaring geven, op het juiste moment in verschillende fasen van de klantreis.

Onderscheidend vermogen

Deze technologie is voor iedereen beschikbaar en bereikbaar. Onderscheidend vermogen staat daarmee continu onder druk. De klantervaring met een nieuwe dienst van een aanbieder in een totaal andere sector creëert snel nieuwe verwachtingen en organisaties moeten continu keuzes maken hoe ze zich hierop aanpassen. Het risico van het kopiëren van diensten en producten is daarmee enorm groot geworden.

Customer Experience is wat de beste bedrijven onderscheidt van de rest. Zij begrijpen dat een geweldige klantervaring niet toevallig plaatsvindt. Die ervaring vereist een geïntegreerde Customer Experience strategie, opgesteld vanuit de klant en ontwikkeld om hen te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen.

Merken en organisaties die dit begrip van extreme klantfocus vertalen in dynamische digitale services en producten, zijn de winnaars van morgen. Zij begrijpen dat een geweldige klantervaring niet toevallig plaatsvindt.

Een snelle transformatie van je merk vereist een nieuwe benadering van customer centric design. Succesvol Customer Experience design moet op heldere inzichten gebaseerd zijn. Flexibel, impactvol en ontwikkeld vanuit een volledig begrip van de klant. En dit design moet het merkdoel verbinden met de behoeften van de klant.

Data

De sleutel tot een optimale Customer Experience is het verzamelen van de juiste klantdata en die vervolgens doeltreffend inzetten. Vanuit Macaw helpen we je graag om je IT zo te optimaliseren dat jouw medewerkers alle informatie en tools in handen hebben om je klanten een ultieme Customer Experience te bieden.

Advies op maat?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact
Gerelateerde diensten
Bekijk alle diensten
Cases waar we trots op zijn

Digitale pionier Schmitz Cargobull realiseert meer leads met nieuw experience platform

Digitale pionier Schmitz CargoBull (SCB) was klaar voor een volgende stap in Digital Marketing & Commerce. Met een nieuw experience platform realiseert SCB consistent merkimago in 40 landen, een snellere time-to-market, lagere operationele uitgaven en bovenal een strategisch instrument voor het opvolgen van leads. Door de introductie van persona’s speelt de site ook beter in op de behoefte van klanten en is het aantal bezoekers ruim verdubbeld!

experience platform
Cases waar we trots op zijn

Toekomstbestendig en goed beveiligd Customer Experience platform voor Stadtwerke Krefeld

Macaw heeft een nieuwe en veilige Azure-cloudinfrastructuur ontworpen en geïmplementeerd en Stadtwerke Krefeld geassisteerd bij het voldoen aan de moderne Sitecore-standaarden, het optimaliseren van de Agile Scrum-processen en het verhogen van de ontwikkelsnelheid.

Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
4
Onze positie in Great Place to Work Nederland 2020
01 / 06
Contact