Macaw.nl/Events/Getting started/Content marketing spreekuur

Content marketing spreekuur

Bezig met marketing, content en e-commerce en op zoek naar een sparringspartner voor jouw contentstrategie? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met onze consultant.

content hub

Uitdaging contentstrategie

Het creëren van een passende klantervaring wordt een steeds grotere uitdaging. De diverse kanalen, van TikTok tot webshop, en uiteenlopende klantbehoeften vragen om specifieke content. Onze digital marketingconsultant helpt door met een externe blik naar je klantbenadering te kijken en adviseert over de realisatie van de beste en meest persoonlijke klantervaring.  

Leerdoel content spreekuur

Dit vragenuur is een mooie kans om al je digital marketing- & contentvraagstukken te bespreken met onze expert. In een interactieve setting gaan we gezamenlijk na wat je concrete vraagstuk precies inhoudt en hoe Macaw je desgewenst kan ondersteunen. Voorbeelden van vragen die wij regelmatig krijgen, zijn:

  • Hoe kan ik de effectiviteit van mijn digital marketing- & contentstrategie verhogen?
  • Op welke wijze kan content bijdragen aan de juiste klantervaring?
  • Hoe zet je data in voor het identificeren van digital marketing kansen?
  • Kan ik een business case maken voor optimalisatie?

Praktische zaken

  • Locatie: online
  • Datum: we kiezen samen een geschikt moment
  • Voor wie: Head of Digital, Head of CX, Content Managers, Marketing Managers & Directors, Ecommerce Managers
  • Kosten: geen – je kunt vrijblijvend een uur sparren over contentstrategie

Content Hub Partner

Content Hub

Wil je meer weten over de Sitecore Content Hub? En hoe je al je content efficiënt kunt creëren en distribueren? Neem dan contact met ons op! Als Platinum Sitecore-partner hebben we de nodige ervaring en denken we graag mee over de toepasbaarheid van Sitecore Content Hub voor jouw organisatie.

Vragen over jouw contentstrategie?
Online

Spar vrijblijvend over digitale marketing en contentvraagstukken met onze Digital Marketing Consultant.

Aanvragen
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact