Macaw.nl/Events/Webinars/Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Is conversie optimalisatie een bekende uitdaging? Kijk dit webinar en verhoog de conversie in jouw online marketing strategie. Je krijgt onder meer tips en tricks en best practices uit de praktijk. Get ready for digital growth!

conversie optimalisatie webinar

Breng online marketing naar een hoger niveau met conversie optimalisatie

Welkom bij het webinar conversie optimalisatie. Ben jij verantwoordelijk voor marketing, e-commerce of insights en wil jij weten hoe je meer waarde uit je bestaande digitale kanalen kunt halen? Het antwoord ligt in het optimaliseren van de conversie en de voortdurende verbetering hiervan. Kijk de opname van het webinar via de button aan de rechterzijde.

In een steeds heftigere concurrerende online wereld, waar bezoekers continu veeleisender en ongeduldiger zijn is het van belang dat jouw digitale interacties aansluiten op de behoefte van de doelgroep. Je bent waarschijnlijk al stappen aan het maken om je bezoekers meer van deze betekenisvolle ervaringen te bieden. Maar hoe zet je de bezoekers om in converterende en loyale klanten?

Conversie is een bekende uitdaging waar veel online marketeers zich mee bezig houden. Dit webinar geeft je hulpmiddelen waarmee je nieuwe conversie mogelijkheden identificeert, en waarmee je nieuwe klanten met grotere efficiëntie werft.

In 20 minuten geeft onze expert je:

  • Handige tips en tricks voor conversie optimalisatie
  • Best practices in online conversie
  • Handvatten om zelf aan de slag te gaan met het ‘Digital Growth Model’ van Macaw
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact