Macaw.nl/Events/Webinars/Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Is conversie optimalisatie een bekende uitdaging? Kijk dit webinar en verhoog de conversie in jouw online marketing strategie. Je krijgt onder meer tips en tricks en best practices uit de praktijk. Get ready for digital growth!

conversie optimalisatie webinar

Breng online marketing naar een hoger niveau met conversie optimalisatie

Welkom bij het webinar conversie optimalisatie. Ben jij verantwoordelijk voor marketing, e-commerce of insights en wil jij weten hoe je meer waarde uit je bestaande digitale kanalen kunt halen? Het antwoord ligt in het optimaliseren van de conversie en de voortdurende verbetering hiervan. Kijk de opname van het webinar via de button aan de rechterzijde.

In een steeds heftigere concurrerende online wereld, waar bezoekers continu veeleisender en ongeduldiger zijn is het van belang dat jouw digitale interacties aansluiten op de behoefte van de doelgroep. Je bent waarschijnlijk al stappen aan het maken om je bezoekers meer van deze betekenisvolle ervaringen te bieden. Maar hoe zet je de bezoekers om in converterende en loyale klanten?

Conversie is een bekende uitdaging waar veel online marketeers zich mee bezig houden. Dit webinar geeft je hulpmiddelen waarmee je nieuwe conversie mogelijkheden identificeert, en waarmee je nieuwe klanten met grotere efficiëntie werft.

In 20 minuten geeft onze expert je:

  • Handige tips en tricks voor conversie optimalisatie
  • Best practices in online conversie
  • Handvatten om zelf aan de slag te gaan met het ‘Digital Growth Model’ van Macaw
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact