Macaw.nl/Downloads/5 manieren waarop apps de financiële dienstverlening transformeren

5 manieren waarop apps de financiële dienstverlening transformeren

Dankzij slimme apps hou jij meer tijd over voor het verbeteren van je financiële dienstverlening en producten.

apps in financiele dienstverlening

Apps transformeren finance

Met onze smartphone in de hand krijgen we tegenwoordig een hoop gedaan. Mail checken, nieuwe autoverzekering afsluiten of betalen in de supermarkt; een veelvoud aan apps maken dit mogelijk. Ondanks de digitale transformatie die overal doorzet, zien we op de werkvloer maar weinig apps die ons ondersteunen bij onze werkzaamheden.

Een gemiste kans, want apps vereenvoudigen processen, brengen informatie samen en zorgen ervoor dat we meer tijd overhouden voor het verbeteren van onze diensten en producten.

Ga met finance apps de concurrentie aan

Bedrijven die wel handig gebruik maken van technologie zijn de FinTech-bedrijven. Met hun technische kennis en snelle innovaties snoepen deze nieuwe spelers behoorlijk wat marktaandeel af van de traditionele spelers. Zo groeide Ant Financial, de financiële tak van Alibaba, in een recordtijd uit het grootste FinTech-bedrijf ter wereld. Met een geschatte waarde van 150 miljard dollar zijn ze inmiddels evenveel waard als Goldman Sachs.

Dus wil je relevant blijven? Dan is het zaak om technologie te omarmen en in zetten om jouw interne processen te optimaliseren. Bedrijfs-apps die aansluiten op de behoeften van jouw medewerkers zijn hierbij een handig hulpmiddel.

Waar zet je apps in binnen de financiële dienstverlening?

Door slimme apps in te zetten bied je een nieuwe manier van werken aan medewerkers. Zo houden ze uiteindelijk meer tijd over voor het verbeteren van hun dienstverlening en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Waar kunnen apps het verschil maken? Denk aan:

  • Procesoptimalisatie
  • Automatisering
  • Kennis delen
  • en nog veel meer..

Benieuwd hoe apps hieraan bijdragen? Ontvang het whitepaper en ontdek 5 praktische toepassingen van bedrijfs-apps in de financiële dienstverlening. Laat je inspireren door de voorbeelden en ga zelf aan de slag met het ontwikkelen van handige apps die jouw organisatie tijd en geld besparen!

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact