Macaw.nl/Events/Webinars/App Innovation

App Innovation

Zorg voor een wendbare IT-infrastructuur.

app innovation

Stilstand is achteruitgang! Geeft jouw IT-landschap je genoeg wendbaarheid?

Werkt jouw organisatie met verouderde systemen die desondanks essentieel zijn? Is het doorvoeren van upgrades een moeizaam proces geworden? Komt de wendbaarheid van de organisatie in gevaar? Veel organisaties worstelen met maatwerkapplicaties die zo uitgebreid geworden zijn, dat ingrijpende wijzigingen een groot risico vormen. Is dit bij jou ook aan de orde?

In het webinar ‘ App Innovation’ geven onze experts je inzicht in de wendbaarheid van jouw IT organisatie. Herken de risico’s en ontdek wat je eraan kunt doen. Je leert hoe je deze situatie kunt herkennen, wat de risico’s zijn en wat je eraan kunt doen. Ook geeft het webinar je inzicht je inzicht hoe je dit stap voor stap kunt aanpakken, zónder zorgen over het voortbestaan van de huidige applicatie.  Bekijk de opname van het webinar via de button aan de rechterzijde.

Macaw | Digitale Partner

Jouw gids in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact