Macaw.nl/Events/Webinars/App Innovation

App Innovation

Zorg voor een wendbare IT-infrastructuur.

app innovation

Stilstand is achteruitgang! Geeft jouw IT-landschap je genoeg wendbaarheid?

Werkt jouw organisatie met verouderde systemen die desondanks essentieel zijn? Is het doorvoeren van upgrades een moeizaam proces geworden? Komt de wendbaarheid van de organisatie in gevaar? Veel organisaties worstelen met maatwerkapplicaties die zo uitgebreid geworden zijn, dat ingrijpende wijzigingen een groot risico vormen. Is dit bij jou ook aan de orde?

In het webinar ‘ App Innovation’ geven onze experts je inzicht in de wendbaarheid van jouw IT organisatie. Herken de risico’s en ontdek wat je eraan kunt doen. Je leert hoe je deze situatie kunt herkennen, wat de risico’s zijn en wat je eraan kunt doen. Ook geeft het webinar je inzicht je inzicht hoe je dit stap voor stap kunt aanpakken, zónder zorgen over het voortbestaan van de huidige applicatie.  Bekijk de opname van het webinar via de button aan de rechterzijde.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact