Macaw.nl/Events/Webinars/De roadmap naar data-driven steel: Tata Steel & Macaw

De roadmap naar data-driven steel: Tata Steel & Macaw

Kijk in dit webinar hoe het Power Platform heeft bijgedragen aan de vereenvoudiging, efficiëntie en betrouwbaarheid van het productieproces van Tata Steel en de samenwerking met Macaw.

tata steel proces

Een wendbare organisatie speelt sneller in op veranderingen en kansen. Blijf nu én in de toekomst voorlopen door de digitale transformatie van jouw organisatie een boost te geven. Dat doel bereik je met de low-code/no-code oplossing van het Power Platform. Tijdens dit webinar duiken Matthijs van der Linden (Strategy Consultant) van Macaw en Daniël Lijklema (Product Owner) van Tata Steel technisch de diepte in en praten je bij over de implementatie van het Power Platform. Deze startte vanuit een business initiatief waarbij de balans tussen vrijheid voor bouwers en regels vanuit traditioneel IT-development gevonden moest worden.

Webinar Take-aways

Tata Steel deelt tijdens dit webinar haar ervaring met het ondersteunen van citizen developers, hoe de organisatie app-bouw voor de volledige organisatie organiseert en ook hoe zij deze beheren. Ter tafel komt:

De roadmap naar Data Driven Steel

  • Inzicht in de digitalisering van de afgelopen vijf jaar.
  • Vereenvoudiging, efficiëntie en betrouwbaarheid.

De samenwerking tussen mens en technologie

  • Introductie van Power Platform.
  • Administratieve processen verbeteren.
  • Wat doe je als de vraag te klein is voor IT-projecten en specialistische software?
  • Citizen development bevorderen en tot een succes maken.

Digital Competence Centre

  • Power Platform maximaal benutten met het Digital Competence Centre.
  • Toegevoegde waarde realiseren en shadow IT voorkomen.
  • Succes verhogen en adoptie maximaliseren via trainingen voor power users.

Blik op de toekomst: verdere ontwikkeling van het Power Platform binnnen Tata Steel

Benieuwd naar het technische verhaal achter de reis van Macaw voor Tata Steel op het gebied van het Power Platform? Kijk het webinar. 

Webinar: Macaw & Tata Steel

Tata-steel-webinar

Benieuwd hoe het Power Platform wordt ingezet voor vereenvoudiging, efficiëntie en betrouwbaarheid van de productieprocessen van Tata Steel? Bekijk dan het on-demand webinar!

Kijk het webinar
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact