Macaw.nl/Events/Webinars/Power Platform en Governance

Power Platform & Governance

Hoe manage je de governance structuur van het Power Platform? Kijk het webinar en leer hoe je toezicht houdt op je databronnen en applicatieontwikkeling.

Microsoft Power Platform en Governance

Hoe voorkom je applicatie wildgroei met het Power Platform?

Iedereen heeft het over Digital Transformation, maar IT heeft het te druk met de normale gang van zaken. Nieuwe technologieën komen om de hoek kijken: Het Power Platform. Hiermee maakt de business zelf slimme applicaties zonder tussenkomst van IT. Maar hoe voorkom je een wildgroei aan applicaties? Hoe zorg je ervoor dat de juiste applicaties op een gecontroleerde wijze gebouwd worden door de business en hoe houd je toezicht op de databronnen? Een greep uit de vragen die in dit webinar beantwoord worden!

Apps en Governance

Dit webinar gaat verder waar het eerste Power Platform Webinar gestopt is. Onze expert, Michel Heijman (Principal Consultant), neemt je mee in de mogelijkheden die het Power Platform biedt voor het inregelen van een governance structuur. Ook gaat hij in op welke keuzes je moet maken, hoe je je omgeving inricht, welke processen van belang zijn en hoe je omgaat met GDPR.

Na dit webinar heb je:

  • Inzicht in hoe je het platform kunt inrichten (compliance & governance).
  • Een beeld van hoe je het Microsoft Power Platform kunt aanbieden aan de business in je organisatie.
  • Voorbeelden gezien van wat het platform biedt inzake van preventie van gegevensverlies.
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact