Macaw.nl/Events/Webinars/Slimmer en sneller werken met behulp van low-code no-code

Slimmer en sneller werken met behulp van low-code no-code

Laat je tijdens dit on-demand webinar inspireren door de mogelijkheden van low-code no-code-platforms. Weten hoe je aan de slag kunt gaan met het verbeteren van processen of hoe je creatieve ideeën voor bestaande uitdagingen kunt ‘kickstarten’ zonder één regel code te schrijven? 

no-code-low-code-platform

Low-code no-code: hoe medewerkers slimmer en sneller kunnen werken en de digitalisering van organisaties kunnen bevorderen   

Laat je tijdens dit on-demand webinar inspireren door de mogelijkheden van low-code no-code-platforms. Weten hoe je aan de slag kunt gaan met het verbeteren van processen of hoe je creatieve ideeën voor bestaande uitdagingen kunt ‘kickstarten’ zonder één regel code te schrijven? Mis het webinar dan niet.  

De praktijk leert dat een low-code- no-code-platform zorgt voor interne versnelling van het innovatieproces. Zo’n platform biedt de zogenoemde citizen developer een makkelijke manier om apps bouwen waarmee ze hun werk slimmer en sneller kunnen uitvoeren. Een werkwijze die past in deze tijd waarin verandering de enige constante is, zelfwerkzaamheid wordt gewaardeerd en digitalisering in de haarvaten van iedere organisatie verankerd moet worden. 

Tijdens het webinar gaan experts van Microsoft en Macaw in op de volgende punten: 

  • Business voordelen van het Microsoft-platform aan de hand van use cases.   
  • De oplossingen die een Business Developer maakt en wat heeft hij daarvoor nodig heeft.  
  • Hoe zorg je voor intern overzicht en controle?  
  • De laatste trends op het gebied van low-code no-code, zoals het gebruik van chatbots. 

Kijk onderstaand het webinar. 

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact