Macaw.nl/Events/Webinars/Slimmer en sneller werken met behulp van low-code no-code

Slimmer en sneller werken met behulp van low-code no-code

Laat je tijdens dit on-demand webinar inspireren door de mogelijkheden van low-code no-code-platforms. Weten hoe je aan de slag kunt gaan met het verbeteren van processen of hoe je creatieve ideeën voor bestaande uitdagingen kunt ‘kickstarten’ zonder één regel code te schrijven? 

no-code-low-code-platform

Low-code no-code: hoe medewerkers slimmer en sneller kunnen werken en de digitalisering van organisaties kunnen bevorderen   

Laat je tijdens dit on-demand webinar inspireren door de mogelijkheden van low-code no-code-platforms. Weten hoe je aan de slag kunt gaan met het verbeteren van processen of hoe je creatieve ideeën voor bestaande uitdagingen kunt ‘kickstarten’ zonder één regel code te schrijven? Mis het webinar dan niet.  

De praktijk leert dat een low-code- no-code-platform zorgt voor interne versnelling van het innovatieproces. Zo’n platform biedt de zogenoemde citizen developer een makkelijke manier om apps bouwen waarmee ze hun werk slimmer en sneller kunnen uitvoeren. Een werkwijze die past in deze tijd waarin verandering de enige constante is, zelfwerkzaamheid wordt gewaardeerd en digitalisering in de haarvaten van iedere organisatie verankerd moet worden. 

Tijdens het webinar gaan experts van Microsoft en Macaw in op de volgende punten: 

  • Business voordelen van het Microsoft-platform aan de hand van use cases.   
  • De oplossingen die een Business Developer maakt en wat heeft hij daarvoor nodig heeft.  
  • Hoe zorg je voor intern overzicht en controle?  
  • De laatste trends op het gebied van low-code no-code, zoals het gebruik van chatbots. 

Kijk onderstaand het webinar. 

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact