Macaw.nl/Events/Webinars/Power Platform Governance: met Heineken en Microsoft

Power Platform Governance: met Heineken en Microsoft

Aan de slag met governance binnen het Power Platform? Neem een kijkje in de keuken bij corporate enterprise organisaties als Heineken. In dit webinar leer je welke stappen je onderneemt om het platform optimaal in te zetten.

Heineken_citizen_developer

Power Platform: het no/low code platform voor de business

No/low code platformen zijn er om de business de mogelijkheid te geven om hun processen om te bouwen naar Apps. Het Microsoft Power Platform is daar een perfect voorbeeld van, het platform waar de ‘citizen developer’ laagdrempelig zijn eigen applicaties kan maken. Aan de andere kant is het platform geschikt voor de pro-developers, die grote voordelen zien in het ontsluiten van data uit legacy systemen en applicaties vervangen of samenvoegen met behulp van no/low code. Met deze twee bloedgroepen hebben IT medewerkers wat betreft het Power Platform te maken. Zij willen bij voorkeur in control blijven zonder de creativiteit van de gebruikers te dempen.

Heineken aan het woord over het Power Platform

In dit webinar vertelt Jan Klaver, product owner Power Platform bij Heineken, hoe hij omgaat met de uitdagingen op het gebied van governance en monitoring. Ervaar welke antwoorden hij heeft op vragen als: Hoe houdt IT het platform onder controle? Ben je in staat om te monitoren wat iedereen aan het bouwen is? Hoe voorkom je dat vertrouwelijke data op straat komt te liggen? Welke processen liggen er klaar om deze stroom van nieuwe applicaties op te vangen? En wie zorgt er voor support op de lange termijn? Michel Heijman (Head of Technolog) en Matthijs van der Linden (Strategy Consultant) vertellen je in dit webinar meer over governance.

Webinar Take-aways

Leer in deze drie kwartier durende sessie hoe je als organisatie snel met governance aan de slag kunt en welke stappen je moet nemen om het platform optimaal tot zijn recht te laten komen en je digitale transformatie te versnellen. Laat je gegevens achter op het formulier en bekijk kosteloos het webinar.

Een kijkje in de keuken bij Heineken

Kijk het webinar
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact