Macaw.nl/Events/Webinars/Power Platform Governance: met Heineken en Microsoft

Power Platform Governance: met Heineken en Microsoft

Aan de slag met governance binnen het Power Platform? Neem een kijkje in de keuken bij corporate enterprise organisaties als Heineken. In dit webinar leer je welke stappen je onderneemt om het platform optimaal in te zetten.

power platform governance

Power Platform: het no/low code platform voor de business

No/low code platformen zijn er om de business de mogelijkheid te geven om hun processen om te bouwen naar Apps. Het Microsoft Power Platform is daar een perfect voorbeeld van, het platform waar de ‘citizen developer’ laagdrempelig zijn eigen applicaties kan maken. Aan de andere kant is het platform geschikt voor de pro-developers, die grote voordelen zien in het ontsluiten van data uit legacy systemen en applicaties vervangen of samenvoegen met behulp van no/low code. Met deze twee bloedgroepen hebben IT medewerkers wat betreft het Power Platform te maken. Zij willen bij voorkeur in control blijven zonder de creativiteit van de gebruikers te dempen.

Heineken aan het woord over het Power Platform

In dit webinar vertelt Jan Klaver, product owner Power Platform bij Heineken, hoe hij omgaat met de uitdagingen op het gebied van governance en monitoring. Ervaar welke antwoorden hij heeft op vragen als: Hoe houdt IT het platform onder controle? Ben je in staat om te monitoren wat iedereen aan het bouwen is? Hoe voorkom je dat vertrouwelijke data op straat komt te liggen? Welke processen liggen er klaar om deze stroom van nieuwe applicaties op te vangen? En wie zorgt er voor support op de lange termijn?

Vanuit Microsoft licht Matthijs van der Linden, Business Apps Specialist, dit onderwerp toe. En ook Michel Heijman, Principal Consultant bij Macaw is van de partij om je meer te vertellen over governance.

Webinar Take-aways

Leer in deze drie kwartier durende sessie hoe je als organisatie snel met governance aan de slag kunt en welke stappen je moet nemen om het platform optimaal tot zijn recht te laten komen en je digitale transformatie te versnellen. Laat je gegevens achter op het formulier en bekijk kosteloos het webinar.

Kijk het webinar
Kijk het webinar
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact