Macaw.nl/Events/Webinars/Hoe organisaties de meeste business value uit PowerApps halen

Power Platform: hoe organisaties de meeste business value uit PowerApps halen

Laat je tijdens onze on-demand events inspireren door Tata Steel, Mazars, BNG Bank en TBI Eekels. Hoe positioneren zij het Microsoft Power Platform en hoe halen zij er de meeste waarde uit?

powerapps voordelen

PowerApps in de praktijk

Als organisatie dien je mee te bewegen met de markt en daarin is het essentieel dat je je medewerkers voorziet van tools zoals applicaties, waarmee zij eenvoudig hun dagelijks werk kunnen doen. Nu ontbreekt het wel eens aan tijd bij IT om deze tools te ontwikkelen. Met behulp van een no/low code platform zoals het Microsoft Power Platform zijn business users nu in staat om zelf eenvoudig PowerApps te bouwen.

Handig die slimme apps, maar ook dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Wie gaan de apps gebruiken en welke data wordt ontsloten? Hoe monitor je de ontwikkeling van nieuwe apps? En misschien nog een veel belangrijkere vraag: hoe zorg je dat je medewerkers optimaal bedient en dat zij met de apps kunnen werken? De apps dienen immers wel een toegevoegde waarde te leveren.

Benieuwd hoe bekende organisaties uit de sectoren Finance, Manufacturing en Cross Industry met deze vragen omgaan en waarde uit hun apps halen? Kijk de virtuele on-demand PowerApps events van Microsoft & Macaw en laat je inspireren.

Hoe haal jij business value uit PowerApps?

Laat je gegevens achter en krijg on-demand toegang tot:

  • Virtual event: PowerApps in Finance
  • Virtual event: PowerApps in Manufacturing
  • Virtual event: PowerApps in Cross Industry

Kijk het virtuele event welke het beste bij jouw organisatie past, of doe eens inspiratie op uit een andere branche.

Tijdens de events geven experts van Microsoft en Macaw je de volgende inzichten:

  • Visie en laatste ontwikkelingen van het Power Platform.
  • Business cases: hoe gebruiken organisaties als Tata Steel, Mazars, BNG Bank en TBI Eekels, PowerApps in hun voordeel? Ook krijg je een kijkje in de keuken van de apps die zij ontwikkelden.
  • The Power Journey: de stappen om het Power Platform optimaal te benutten en/of ermee te starten.
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact