Macaw.nl/Events/Webinars/Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform

Power to the user, met de slimme business apps van Microsoft!

microsoft power platform

De kracht van het Power Platform

Digital transformation met het Power Platform

Is jouw organisatie daar wel klaar voor? Kun je dit realiseren met jouw huidige applicatielandschap en beschikken jouw mensen over de juiste vaardigheden?

In dit webinar introduceert onze expert, Dirk Zekveld, het Microsoft Power Platform en laat hij niet alleen zien wat het is, maar ook welke rol het kan spelen bij het democratiseren van die digitale transformatie.

PowerApps:Power to the user!

Het Microsoft Power Platform stelt de gebruikers in staat om zelf gestroomlijnde processen en apps te ontwikkelen doordat ze toegang hebben tot innovatieve technologie, data en diensten. Zonder tussenkomst van IT!

Na dit webinar heb je:

  • Kennis van het Microsoft Power Platform
  • Inzicht in het soort applicaties die je hiermee kunt maken
  • Voorbeelden gezien van organisaties die het Power Platform omarmt hebben

Dirk Zekveld geeft een overzicht van alle aspecten van het Microsoft Power platform en hij laat zien hoe PowerApps, Microsoft Flow, Power BI en de Common Data Service verbonden en geïntegreerd zijn.

De kracht van het Power Platform

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact