Macaw.nl/Events/Webinars/Verhoog digitale innovatie binnen je organisatie met het Power Platform

Verhoog digitale innovatie binnen je organisatie met het Power Platform

Hét platform waarmee je je business-behoeften razendsnel omzet in digitale oplossingen. In dit webinar vertelt onze expert je alles over de onderdelen van het platform, hoe bedrijven dit toepassen en hoe Macaw haar klanten helpt, van business apps tot een volledig toekomstbestendig Power Platform.

microsoft power platform-1

Power Platform: de oplossing voor Business & IT

Om efficiënt te kunnen werken en snel te kunnen schakelen, is de vraag naar bedrijfsapps groot. En dat blijft de komende jaren alleen maar groeien. Volgens de voorspellingen komen er in de komende 5 jaar nog eens 500 miljoen apps bij. Dat zijn meer apps dan in de afgelopen 40 jaar gebouwd zijn!

In de praktijk levert de wens om zoveel apps echter heel wat uitdagingen op tussen de Business en IT. We hebben te maken met een zogenaamde ‘app gap challenge’. De vraag naar apps vanuit de Business blijft groeien, maar er zijn niet genoeg Developers om ze te bouwen.

Met het Power Platform biedt Microsoft een platform waarmee je gehele organisatie met innovatie aan de slag kan: zowel collega’s met weinig IT-kennis (de ‘citizen developers’) als professionele ontwikkelaars. Het no-code/low-code uitgangspunt stelt het iedereen in staat om business apps te ontwikkelen en processen te digitaliseren. Daarnaast verlicht het de druk op IT, waardoor zij weer tijd hebben om zich te focussen op complexe en bedrijfskritieke IT-vraagstukken waarbij hun specifieke kennis hard nodig is. Zo geeft het platform handen en voeten aan je digitale transformatie.

Webinar take aways

Wil je weten of het platform interessant is voor jouw organisatie? Maak in dit webinar kennis met het Power Platform en stel je vragen aan onze expert, Matthijs van der Linden. Na dit webinar heb je:

  • Kennis van de verschillende onderdelen van het platform
  • Inzicht in de mogelijkheden: van losse business apps tot digitale transformatie
  • Voorbeelden gezien van organisaties die het platform omarmden
  • Weet je hoe Macaw klanten helpt met het Power Platform

power platform webinarAlles over de onderdelen en toepassingen van het Power Platform in 30 minuten. 

Kijk het webinar
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact